Vizitka

Rotary klub
Nova Gorica

Ajševica 13
SI-5000 Nova Gorica

Distrikt: 1912 - Slovenija

Sprejem v RI: 25. april 1998

Arctur
natisni

Sprejem mednarodne delegacije rotaractovcev pri županu Mestne občine Nova Gorica, g. Mirku Brulcu

datum: 01.07.2009

kategorija: Sporočila za javnost

Sprejem pri županu 1.7.09Tudi letos je Rotary klub Nova Gorica gostil mlade rotaractovce v sklopu mednarodne izmenjave. Tokrat je glavno organizacijo prevzel lani ustanovljeni Rotaract klub Nova Gorica, ki je več kot dostojno poskrbel, da so mladi gostje v dveh dneh spoznali Goriško, njene naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti.

Sprejem pri županu 1.7.09Mlado delegacijo je sprejel tudi župan Nove Gorice, gospod Mirko Brulc, ki je v kratkem orisal značilnosti mestne občine, njeno zanimivo preteklost in priložnosti, ki jih ima regija za svoj razvoj v prihodnosti. Sledila je predstavitev mladih rotaractovcev, ki so prišli iz vseh koncev sveta: od Ukrajine, Srbije, Turčije pa tja do Nepala. Vsakemu gostu je župan izročil protokolarna darila in jim zaželel prijetno bivanje na Goriškem.

Sprejem pri županu 1.7.09Ker je datum obiska pri županu sovpadal s prvim dnem novega rotarijskega leta, so se sprejema udeležili bivši predsednik RC Nova Gorica Tomi Ilijaš in novi predsednik Nedeljko Gregorčič ter bivši in bodoči predsednik Rotaract kluba Nova Gorica, Andraž Fakuč in An Krumberger.