Vizitka

Rotary klub
Nova Gorica

Ajševica 13
SI-5000 Nova Gorica

Distrikt: 1912 - Slovenija

Sprejem v RI: 25. april 1998

Arctur
natisni

Charter RC Postojna - Cerknica

datum: 24.11.2016

kategorija: Sporočila za javnost

Rotary klub Nova Gorica je postal boter novo ustanovljenega kluba RC Postojna - Cerknica: po RC Ajdovščina in RC Solkan-Siliganum je to že tretji klub.

 

 

V četrtek, 24.11.2016, je bil Charter  Rotary kluba Postojna - Cerknica. Dogodek sam je bil veličasten in odmeven. Počastili so se ga številni rotarijci, rotaraktovci in interaktovci iz celotnega distrikta. Novoustanovljeni Rotary klub Postojna -Cerknica zapolnjuje vrzel v notranjski regiji in daje priložnost za širjenje rotarijske ideje in pozitivnih aktivnosti v tem področju.

Član našega kluba Martin Šinigoj, bivši guverner,  je v začetku rotarijskega leta 2015-16 dal pobudo za ustanovitev  Rotary kluba na Postojnskem in v to pritegnil Braneta Bandlja iz Rotary kluba Škofja Loka, ki je opravil izjemno rotarijsko in botrsko delo v oblikovanju članstva in organiziranosti kluba.

Člani smo ponosni, da smo bili botri  satelitskemu klubu Postojna in da smo botri Rotary klubu Postojna - Cerknica. Kot botrski klub se bomo trudili, da se bo Rotary klub Postojna-Cerknica razvijal, puščal za seboj obilo pozitivnih sledi in bo v ponos svetovno znanemu mestu Postojna.

 

Damijana Šinigoj,

Predsednica RC Nova Gorica

 

RC Postojna Charter (1)RC Postojna Charter (2)RC Postojna Charter (3)