Vizitka

Rotary klub
Nova Gorica

Ajševica 13
SI-5000 Nova Gorica

Distrikt: 1912 - Slovenija

Sprejem v RI: 25. april 1998

Arctur
natisni

Vabilo: predstavitev projekta Film za vse v Goriški knjižnici

datum: 21.08.2014

kategorija: Sporočila za javnost

Vabimo vas na prireditev in projekcijo, ki bo v četrtek 28. avgusta ob 15h v Goriški knjižnici Franceta Bevka v Novi Gorici. Udeleženci usposabljanj v sklopu projekta Film za vse bodo predstavili svoje delo.

Projekt Film za vse je namenjen usposabljanju različnih invalidov za večjo zaposljivost in za bolj aktivno sodelovanje v kulturnih dejavnostih, še posebej na področju filma in videa. Skozi projekt, ki se z avgustom zaključuje, so udeleženci usposabljanj dostopali do zelo široke palete znanj, od scenaristike in režije, preko igre in snemalne tehnike, do upravljanja z avtorskimi pravicami.

Projekt je na usposabljanjih združeval različne invalide, ne glede na obliko ali stopnjo invalidnosti.

Na prireditvi vam bomo podrobneje predstavili potek projekta in njegove najpomembnejše rezultate. Sledila bo projekcija, na kateri bomo predstavili izbor izdelkov, ki so jih posneli udeleženci usposabljanj.

Več o projektu na www.filmzavse.si.

Projekt Film za vse v sodelovanju z več invalidskimi organizacijami iz Nove Gorice in Ljubljane izvaja Rotary klub Nova Gorica. Projekt je sofinanciran s strani Ministrstva za kulturo iz sredstev Evropskega socialnega sklada.

 

Prisrčno vabljeni!