Vizitka

Rotary klub
Nova Gorica

Ajševica 13
SI-5000 Nova Gorica

Distrikt: 1912 - Slovenija

Sprejem v RI: 25. april 1998

Arctur
natisni

Obisk guvernerja Edvarda Stropnika

datum: 23.01.2014

kategorija: Sporočila za javnost

obisk guvernerja 2014 (3)V četrtek, 23. januarja 2014, nas je s svojim obiskom počastil guverner distrikta 1912, Edvard Stropnik. Po krajšem delovnem srečanju s predstavniki izvršnih odborov Rotary in Rotaract kluba Nova Gorica, je sledila svečana večerja, na kateri je guverner je pohvalil aktivno delovanje obeh klubov in predstavil smernice svojega mandata na čelu slovenskih rotarijcev.

Po uvodnem pozdravu predsednice Valentine Pahor je prisotne nagovoril tudi pomočnik guvernerja za severno Primorsko in notranjsko ter član Rotary kluba Nova Gorica Martin Šinigoj. Sledila je simbolična izmenjava daril ter tradicionalno pripenjanje značke predsednici kluba.

Guvernerjev slogan "Spreminjamo življenja" sledi sloganu predsednika Rotary International Rona D. Burtona "Engage Rotary - change lives" s poudarkom na enemu izmed stebrov Rotarijstva - poklicni službi. Edvard Stropnik se namreč tako v poklicnem kot tudi rotarijskem življenju zavzema za visoka etična in moralna načela in pravi, da bi si vsak rotarijec moral pogosto zastaviti vprašanje kaj lahko ob svojem vsakodnevnem delu stori, da bi bil do ostalih prijaznejši in vedno pripravljen pomagati.

obisk guvernerja 2014 (6)obisk guvernerja 2014 (4)

 

 

 

 

obisk guvernerja 2014 (1)obisk guvernerja 2014 (5)