Vizitka

Rotary klub
Nova Gorica

Ajševica 13
SI-5000 Nova Gorica

Distrikt: 1912 - Slovenija

Sprejem v RI: 25. april 1998

Arctur
natisni

Skupni nastop RC Nova Gorica in RC Gorizia na košarkarskem turnirju

datum: 25.06.2011

kategorija: Sporočila za javnost

Košarkaški turnir Od 25. junija do 3. julija poteka v Gorici tradicionalni košarkarski turnir. Rotary klub Nova Gorica se je odzval povabilu Rotary kluba Gorizia k sestavi moštva z igralci z obeh strani meje. Iniciator ideje je Beppi Piovesana, ki je k sodelovanju pritegnil bodočega predsednika RC Nova Gorica, Rastija Fakuča. Moto projekta je "Rotary povezuje" in najbolje označuje namen obeh klubov - povezati mlade športnike in jih s skupnimi projekti spodbuditi k čimboljšemu sodelovanju.

Košarkaški turnir Glavni sponzor moštva je gradbeno podjetje Protto Construzioni, katerega lastnik in direktor Alessandro Protto je tudi sam rotarijec in je aktivno sodeloval pri vseh pripravah na ta dogodek. Trener mešane ekipe je priznani strokovnjak Paolo Mercadante, ki ima veliko izkušenj pri delu z mladimi selekcijami.

Košarkaški turnir V sredo, 29. junija 2011 bo ob 20h na sporedu še zadnja tekma predtekmovanja, na katero ste vabljeni vsi ljubitelji košarke. Prizorišče je na prostem, na trgu Cesare Battisti v Gorici.Povezava na spletni album