Vizitka

Rotary klub
Nova Gorica

Ajševica 13
SI-5000 Nova Gorica

Distrikt: 1912 - Slovenija

Sprejem v RI: 25. april 1998

Arctur
natisni

Rotary klub Nova Gorica z novim vodstvom v nove projekte

datum: 23.06.2011

kategorija: Sporočila za javnost

Kladivo 11Po stari rotarijski tradiciji se vodstvo kluba zamenja vsako leto. Tudi v najstarejšem rotarijskem klubu na Goriškem, Rotary klubu Nova Gorica, se je zobato kolo, simbol rotarijskega gibanja, obrnilo za en zobec. Dosedanji predsednik, Lucijan Cencič, je novemu predsedniku Rastislavu Fakuču predal predsedniško verigo in ustanovno listino iz leta 1998.

Kladivo 11 Predaji so prisostvovali številni gostje, tudi bodoči predsedniki Rotary klubov iz Ajdovščine, Manfalcone - Grado in Gorizia, ki so na ta način samo še potrdili zavezanost vseh klubov k še tesnejšemu sodelovanju v bodoče.

Rastislav Fakuč, Predsednik RC Nova Gorica 2011/2012 Fakuč se je ob prevzemu te častne funkcije zahvalil prejšnjemu vodstvu, predstavil člane novega izvršnega odbora in podal kratek opis načrtovanih aktivnosti za svoj mandat. Fakuč bo tako prvi predsednik v novem, slovenskem distriktu (okrožju), ki je bil po dolgih letih prizadevanj slovenskih rotarijcev svečano ustanovljen v petek, 17. junija v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Dve rotaraktovki, rotarijka in soproge rotarijcev na predaji kladiva 23. junija 2011