Vizitka

Rotary klub Nova Gorica
Industrijska cesta 1A
SI-5000 Nova Gorica

Distrikt: 1912 - Slovenija

Sprejem v RI: 25. april 1998

Arctur
natisni

4. Tradicionalni piknik v vili Zappolato - Trevisanato, Benetke, Italija

datum: 03.10.2009

kategorija: Družabni dogodki

4. Tradicionalni piknik v vili Zappolato - Trevisanato, Benetke, ItalijaČlani RC Nova Gorica so se na čelu s predsednikom Nedeljkom Gregoričem odzvali povabilu rotarijskega prijatelja Giancarla Vesca na četrti mednarodni rotarijski piknik v vili Zappolato - Trevisanato blizu Benetk. Tudi letos je bilo glavno sporočilo piknika:
  • prijateljevanje,
  • internacionalnost,
  • projekti.


4. Tradicionalni piknik v vili Zappolato - Trevisanato, Benetke, ItalijaV krasnem okolju vile nas je najprej s pozdravnim nagovorom sprejel lastnik in organizator srečanja - naš dragi rotarijski prijatelj Giancarlo s svojo soprogo Paulo. Ob bogato obloženih mizah z dobrotami ki smo jih prinesli udeleženci tega piknika, in dobri pijaci, so se sklepala nova poznanstva s predstavniki RC Venezia - Mestre Torre, RC de Aeroporto de Mar del Plata Argentina, RC Venezia - Mestre, RC Portorož, RC Koper, RC Opatija, RC Rijeka, RC Solkan in nasim RC Nova Gorica.

4. Tradicionalni piknik v vili Zappolato - Trevisanato, Benetke, ItalijaV uradnem delu so predstavniki rotary klubov na kratko predstavili tekoče skupne projekte, ki prav po zaslugi Gianfranca Vesca potekajo v sodelovanju treh drzav: Italije, Slovenije in Hrvaške. Vsi udeleženci, obogateni z novimi poznanstvi, prijetnim prijateljevanjem, druženjem in novimi idejami, smo se v večernih urah poslovili z mislijo, kako lahko rotarijstvo s svojimi načeli uspešno povezuje mednarodni prostor. Seveda velja napisati tudi to, da je naš predsednik Gregorič s pripravo in serviranjem čevapčičev navdušil vse goste, vključno s člani nastopajočega pevskega zbora.

Z veliko zahvalo g. Giancarlu Vescu in njegovi soprogi Pauli, smo udeleženci obljubili, da se ponovno vidimo v še večjem številu naslednje leto.