Vizitka

Rotary klub Nova Gorica
Industrijska cesta 1A
SI-5000 Nova Gorica

Distrikt: 1912 - Slovenija

Sprejem v RI: 25. april 1998

Arctur
natisni

Dobrodelni večer z Iztokom Mlakarjem

datum: 16.11.2010

kategorija: Družabni dogodki

Dobrodelni večer z Iztokom MlakarjemIn končno se je zgodilo! Po zaslugi Lucijana Cenciča, predsednika Rotary kluba Nova Gorica, smo ta večer lahko uživali v nepozabni predstavi Iztoka Mlakarja, ki nas je ob spremljavi Davida Šuligoja popeljal v doslej še nikoli raziskani svet slovenske ljudske pesmi. Ob toplem ognjišču osmice

Dobrodelni večer z Iztokom MlakarjemPri Salomonu v Rupi pri Sovodnjah, smo se prepustili mojstru vseh mojstrov, ki je igral na naša čutila tako dobro in z občutkom, kot je to počel David Šuligoj s svojimi glasbili. Ni kaj, "majstr j' majstr!" in ko se je "štorja" končala, smo se z vnetimi očmi in trebušnimi mišicami prijetno družili še do poznih ur.

Dobrodelni večer z Iztokom MlakarjemRotary klub Nova Gorica se zahvaljuje obema nastopajočima, da sta se širokogrudno odpovedala svojemu honorarju in s tem pripomogla k dobrodelnemu izkupičku večera, ki je na koncu znašal 1.200€. Rotary Klub Nova Gorica je iz lastnih sredstev primaknil še 800€ in tako namenil dvema družinama, ki sta utrpeli veliko škodo ob zadnjih poplavah, vsaki po 1.000€.

Dobrodelni večer z Iztokom Mlakarjem






Dobrodelni večer z Iztokom Mlakarjem






Dobrodelni večer z Iztokom Mlakarjem